2/10/2015

GODOY MACHINES WARRANTY -

AS MOST OF YOU KNOW, WE HAVE NO MORE SUPPLIERS. WE SELL DIRECT ONLY. THIS ENABLES US TO CONTROL THE MACHINE'S CONDITION WHEN BEING PACKED FOR SHIPPING SO THAT IT CAN ARRIVE IN YOUR HANDS SAFE AND SECURE AND READY TO RUN. UNTAMPERED WITH.

THEREFORE, WE CANNOT HONOR A WARRANTY FOR ANY MACHINE SHIPPED TO YOU BY A SUPPLIER WHICH ARRIVES IN ANY OTHER CONDITION THAN THE WAY WE HAVE SET IT UP.

MACHINES HAVE ARRIVED TO CLIENTS WITH MIS ALIGNED ARMATURE BARS, MISSING TUBE VICE COMPONENTS, BROKEN CAPACITOR WIRES ETC.

WE HAVE DECIDED NOT TO TOLERATE ANY CHANCE OF MACHINE MISHANDLING BY A CARELESS WAREHOUSE WORKER. SO FROM NOW ON, ALL MACHINE WARRANTIES WILL BE COVERED ONLY BY MACHINES SOLD TO YOU AND SHIPPED TO YOU DIRECT FROM GODOY MACHINES.


3 comments:

  1. my posts leave a lot of sut after removing the armature bar. for why?

    ReplyDelete
  2. and who can i contact about helping with tuning the machine "SuperFly"

    ReplyDelete
  3. Hello I purchased a machine from you years back my name is jesse fisk I love your machines they are hands down the best I've tattooed with.... but I'm not able to tattoo cause the wire off the copasider is broke was wondering if I sent it back would you be able to fix it

    ReplyDelete